Wie zijn wij?

Het idee achter de Paerehatse Paperassen is in 2008 bedacht, velen zullen enkele van de Paerehatse Paperassen mogelijk toen al tegen het lijf/camera zijn gelopen! De kiekjes die de paperassen schieten worden in ons fotoalbum opgeborgen zodat eenieder ze hier nog eens kan bekijken!

In 2009 hebben de Paerehatse Paperassen voor het eerst meegelopen in de Paerehatse optocht. Het thema van dit jaar was ‘Bekiek ’t ok is van ’n are kant’, wij hebben op dit thema een fotohokje gemaakt en hebben de gehele optocht vastgelegd en de foto’s online gezet zodat iedereen deze nog eens ‘van d’n are kant kan bekieken! Wat ons betreft zeer geslaagd, als was niet iedereen het hier helemaal mee eens… (we werden laatste in onze categorie, maar ook die plek moet vergeven worden zullen we maar zeggen ;)).

In 2010 waren de Paerehatse Paperassen te bewonderen in zowel de Paerehatse optocht als in de optocht van het Kraaienist. Het motto in Paerehat was ‘A de klokke stille staet, dan lopt d’n tied deur’, de Paperassen waren daarom blijven in de jaren 70 blijven hangen in ‘Karaokebarre Tjoeng Tjoeng Tjoeng’. Met een viertal nummers uit de jaren 70 hebben de Paperassen samen met het publiek een moppie gezongen! Uiteraard zijn onze camera’s ook meegegaan en het resultaat is weer netjes opgeborgen in ons fotoalbum. Ook zijn de doelstelling met betrekking tot de uitslag waargemaakt: We wilden dit jaar beter zijn dan in 2009, we wilden dus niet weer laatste worden! In Kraaienist hebben we het podium net niet gehaald (4de) en in Paerehat hebben we de 7de plaats veroverd.

De Paerehatse Paperassen bestaan uit 3 ‘vaste leden’ en enkele ‘vliegende keeps’ welke we inzetten waarnodig! Wij zullen de paperassen hieronder even kort voorstellen:

f-ottograafF. Otto-Graaf
Fred heeft altijd een winkel gehad in foto artikelen. Van pasfoto’s tot fotolijsten, Fred verkocht het aan de lopende band. In 2008 richtte Fred samen met Toop de Paerehatse Paperassen op en fotografeerde de gehele optocht ‘lang de kant’. Dit was zo’n gigantisch succes, dat ook hij dit jaar weer van de partij is.

 

toop-van-jellingenToop van Jellingen
Toop van Jellingen is de vrees van heel bekend Paerehat. Ligt hij dit keer achter de bosjes of zit hij in de kliko? Dat is de vraag waar menig Paerehatter zich mee bezig houdt! Voor het lokale Paerehatse Suffertje schiet Toop wekelijks zijn rolletjes vol.

 

p-a-parazziP.A. Parazzi
Peter Anthony Parazzi (beter bekend als P.A. Parazzi) is de absolute top als het gaat om rode loper fotografie. Deze jongste telg uit de Paerehatse Paperassen ‘familie’ zal iedereen die op de rode loper verschijnt op de gevoelige plaat vastleggen.

 

Onze vliegende keeps in de loop der tijd:

2009:

govert-de-voosGovert de Voos
Govert de Voos is al jaren de vaste fotograaf voor de Paerehatse Playboy. Hij heeft inmiddels al meerdere Bekende Paerehatse blondines door zijn cameralens mogen aanschouwen. Wij vinden het dus een hele eer dat hij tijdens carnaval tijd vrij maakt om voor de Paerehatse Paperassen te fotograferen.

 

2010:

niek-ikonNiek Ikon
Dhr N. Ikon is de grote onbekende in het Zeeuwsche! Niek is vooral in de Randstad actief als mode-fotograaf, Niek weet overal de mooiste dames te spotten en te regelen voor zijn shoots.

 

lance-decibelLance Decibel
Lance Decibel is een bekend podiumfotograaf, elk pop-podium ter wereld ziet deze fotograaf graag voor zijn podium staan om zijn artiesten op de beste manier op de gevoelige plaat vast te leggen. In 2010 was Lance dan ook voor het eerst te bewonderen voor het podium van ‘Karaokebarre Tjoeng Tjoeng Tjoeng’.